webinars, trainingen & workshops

Mijn aanstekelijk enthousiasme en open spontane benadering zorgen ervoor dat ik binnen enkele ogenblikken iedereen in beweging krijg! Gegarandeerd dat ieder naar huis gaat met verkregen bewustwording & inzichten, zelfvertrouwen en een portie direct toepasbare tools. 

 

Met de juiste mix van humor en een serieuze toon, soms wat provocerend, weet ik iedereen te motiveren en te inspireren. Karakteristiek voor mijn trainingen en workshops is de praktische en ervaringsgerichte interactieve aanpak met een creatieve touch. Niet standaard met pen en papier maar vol actie en plezier! Een andere kijk op de alledaagse situaties en patronen die zorgen voor een verfrissende blik!

 

Doelgroep en Locatie

Alle onderstaande webinars, trainingen en workshops  zijn individueel of incompany voor teams, leidinggevenden en managers te verzorgen. De training of workshop vindt plaats op een nader overeen te komen locatie. Wanneer er wordt gekozen voor een online mogelijkheid zal indien nodig voorafgaand een startpakket naar de deelnemer worden verzonden. 

Duur en prijs

Coaching of Incompany afhankelijk van de (gewenste) inhoud en de gekozen training en/of workshop. 

 

Maak je interesse en wensen kenbaar en ontvang een offerte. 

TODAY, TOMORROW, NEVER!

 

 

 

Word weer baas over je eigen agenda met slimme tijdsbesparende technieken. Bereik meer met minder moeite en vind jouw werk-privé balans terug.

DIKKE MIK MET GELUKKIGE IK

 

 

 

Grip op je dip en een gelukkiger ik. Ten ways to happiness die je kunt beïnvloeden waarvan bewezen is dat deze het geluksgevoel versterken en stress verminderen. Ontdek op interactieve wijze welke dat zijn en wat jij nodig hebt voor jouw werk- en levensgeluk. Weg met stress en optimaal vitaal!

1 TEAM

1 TAAK

 

 

 

Of het nu gaat over een beginners handleiding of een service beurt ieder team heeft een andere aanpak nodig om tot een geoliede machine te komen.

BABBELEN OP NIVEAU

 

 

 

In iedere situatie, andere communicatie! Level jij je aan je gesprekspartner? Luister je wel echt? Geef je feedback of kritiek? Van coachend leidinggeven tot het gevaarlijke slecht nieuwsgesprek en meer! 

SLIK DIE KIKKER

 

 

 

De basis ingrediënten voor assertiviteit- en weerbaarheid zijn een portie lef en grenzen, een snufje zelfvertrouwen, 5 eetlepels aan technieken en zelfliefde (toe te voegen naar smaak).  

#GOALS

 

 

 

De coachingsmethode in de vorm van een spel met gereedschappen voor persoonlijke ontwikkeling, groei, en het waarmaken van doelen. Het resultaat is dat mensen erachter komen wat ze echt willen; door focus aan te brengen en zo doelen te concretiseren, waardoor ze uiteindelijk tot actie overgaan met moed, zin en vertrouwen.

 • MAPPING THE FUTURE

  We maken letterlijk een routekaart om het doel te bereiken. Op de route naar het doel komen we naast jouw beren op de weg en valkuilen, ook bruggen en alternatieve weggetjes tegen. Door spel, associaties, vragen en opdrachten ontstaat er een andere blik en mogelijkheden om succesvol te zijn. 

 • A TEAM ON A MISSION

  Als je als team gezamenlijk een besluit neemt en in staat bent om de toekomst te visualiseren, kan je dit verhaal ook naar buiten toe communiceren. 

   

  Door het maken van de routekaart krijgt jouw organisatie, afdeling of team inzichten en handvatten om werkelijk beter samen te werken. Je leert elkaars kwaliteiten, motivaties en ambities herkennen en erkennen, je leert naar elkaar te luisteren en je leert wat de behoeftes zijn die een ieder heeft binnen de organisatie.

 • HET SUCCES VAN MINDER STRESS

  Stress ontstaat bij een ingrijpende gebeurtenis zoals een verlies van een dierbaar persoon of baan, maar ook bij het te langdurig hoge verwachtingen stellen aan jezelf.

   

  Hoe gestrest ben jij en welke stressfactoren zorgen dat jouw stressniveau omhoog gaat. Hoe ontspan je en welke activiteiten wissel je met elkaar af om het stressniveau te neutraliseren? Alles over stress, herkenning, herstel en echte ontspanning!

Contact

​​Coachingsbureau Goossens

Valeriusstraat 76, Gemert

Tel: 06-83651506 

info@coachingsbureaugoossens.nl

 • Instagram

© 2020 by Coachingsbureau Goossens