Stress (Burn-out) & verlies coaching

Piekeren, dingen niet kunnen loslaten, lichamelijke klachten, minder energie, stemmingswisselingen en prikkelbaar zijn.

Dit zijn typische stress klachten.Stress ontstaat bij een ingrijpende gebeurtenis zoals een verlies van een dierbaar persoon of baan, maar ook bij het te langdurig hoge verwachtingen stellen aan jezelf. Samen starten we het traject en gaan we op een laagdrempelige en ontspannende manier ontdekken waar de stressbron vandaan komt. Ik leer je stress (vroegtijdig) te herkennen, ermee om te gaan door te ontspannen, los te laten en te accepteren. De laatste fase van het traject staat in het teken van herstel en re-integratie, het voorkomen van een terugval en het leren en blijven zorgen voor jezelf. 

Als ervaringsdeskundige weet ik wat je doormaakt en voel ik extra goed aan waar je behoeftes liggen. Vanaf het moment dat we contact hebben draait het alleen om jou! Rust en ontspanning zijn de belangrijkste elementen in de begin fase en ik ga samen met jou op zoek naar hoe we deze het beste en zo snel mogelijk kunnen implementeren in jouw leven. Om extra stress te voorkomen zet ik zo laagdrempelig mogelijk in door middel van online en/of wandelcaching, waarbij in het geval van wandelcaching direct de ontspannende, positieve en bevrijdende effecten van beweging merkbaar zijn!

De duur van dit traject varieert tussen de 3 en 9 maanden. Na een commitment van 3 maanden is het traject per maand verlengbaar.

 

Stuur me een mail via het contactformulier of start direct en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake

  • GRATIS

    INTAKE

    Tijdens de intake staan kennis maken, de hulpvraag in kaart brengen en mijn werkwijze bespreken centraal.

  • BURN DE BURN-OUT 3 MAANDEN

    Een commitment van 3 maanden met 6 sessies voor €599,- .

    (exclusief BTW voor bedrijven)

  • BURN DE BURN-OUT

    VERLENGOPTIE

    Per maand verlengen 2 sessies voor €199,-.

    (Exclusief BTW voor bedrijven)

Aerial Forest
Contact

​​Coachingsbureau Goossens

Valeriusstraat 76, Gemert

Tel: 06-83651506 

info@coachingsbureaugoossens.nl

  • Instagram

© 2020 by Coachingsbureau Goossens