top of page

EMPOWERMENT COACHING

Vanaf nu stop je met stressen, eet je gezond en bewust, slaap je genoeg, ga je meer bewegen en sta je positief in het leven. Wanneer je dit doet zal je bruisen van de energie, met passie leven, je sterk en fit voelen, beschikken over een grote mentale veerkracht, een positieve kijk en veel doorzettingsvermogen. Makkelijker gezegd dan gedaan, als het zo makkelijk was deden we het allemaal.

“ Normal is an illusion what is normal for the spider is chaos for the fly ”

 

Mijn integrale aanpak richt zich op thema's als; zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen, doelen, focus, kwaliteiten en balans tussen inspanning en ontspanning. Ik leg jou niks op want wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. In plaats daarvan ga ik mee op reis om te ontdekken waar de drijfveren liggen zodat je zelf in beweging kunt komen en tot actie over kan gaan. Dit doe ik door zoveel mogelijk aansluiting te vinden en een zo breed mogelijke en gevarieerde prikkel te geven. Hierdoor pik je datgene op wat jou verder gaat helpen met jouw hulpvraag en wie weet kom je nog meer opruimwerk/wijsheid tegen! Geen standaardverhaal maar echt maatwerk passend bij jou als persoon.

Stuur me een mail met je vraag via het contactformulier of start direct en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!

bomen
bottom of page