top of page

ONTWIKKEL COACHING

Vanaf nu stop je met stressen, leef je gezond, weet je wat je wilt en sta je positief in het leven. Wanneer je dit doet zal je bruisen van de energie, je gelukkig en zelfverzekerd voelen en beschikken over veel doorzettingsvermogen. Makkelijker gezegd dan gedaan, als het zo makkelijk was deden we het allemaal!

“ Normal is an illusion; what is normal for the spider is chaos for the fly ”

Ik prik en confronteer waar kan om beweging te krijgen in datgeen waarin je vastloopt.  Dit altijd vanuit de beste intentie om je vooruit te helpen, en wie weet kom je nog meer opruimwerk/wijsheid tegen! Geen standaardverhaal maar echt maatwerk passend bij jou als persoon. 

 

Geen quick fix maar een op maat gemaakt programma wat we samen doorlopen. Wat voor de een werkt, hoeft niet te werken voor de ander. Door een zo breed mogelijke en gevarieerde prikkel te geven, pik je datgene op wat jou verder gaat helpen! Weer terug naar jezelf door de emotionele, fysieke en cognitieve balans te herstellen en te versterken! Bewezen en gegarandeerd resultaat!

Het ontwikkelprogramma is een intensief programma dat zich richt op 12 pijlers die belangrijk zijn om jou terug bij de basis te brengen en een sterker en veerkrachtiger persoon te maken. Bij iedere pijler heb ik tientallen ervaringsgerichte oefeningen beschikbaar waarvan ik er 1 a 2 uit kies. Deze kies ik uit op basis van jouw hulpvraag. In principe zijn de 12 pijlers de leidraad voor het programma, soms kan daar van afgeweken worden wanneer dat beter past bij jou als persoon of de hulpvraag. Zo kan het soms zijn dat een pijler minder aandacht nodig heeft, of tegenovergesteld een verdieping + als supplement toegevoegd wordt omdat er een pijler veel aandacht vraagt. Alle sessies vinden plaats door middel van wandelcoaching buiten in de natuur in combinatie met sport. 

Stuur me een mail met je vraag via het contactformulier of start direct en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!

bomen
bottom of page