Vitaliteit & loopbaan coaching

Vanaf nu stop je met stressen, eet je gezond en bewust, slaap je genoeg, ga je meer bewegen en sta je positief in het leven. Wanneer je dit doet zal je bruisen van de energie, met passie leven, je sterk en fit voelen, beschikken over een grote mentale veerkracht, een positieve kijk en veel doorzettingsvermogen. Makkelijker gezegd dan gedaan, als het zo makkelijk was deden we het allemaal.

“ Normal is an illusion what is normal for the spider is chaos for the fly ”

 

Mijn integrale aanpak richt zich op preventie, herstel (re-integratie) en verbetering van levens- en werkgeluk. Ik leg jou niks op want wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. In plaats daarvan ga ik mee op reis om te ontdekken waar de drijfveren liggen zodat je zelf in beweging kunt komen en tot actie over kan gaan. Wij veroveren samen alle landen van gezondheid en leren de emotionele- fysieke- en mentale taal spreken van alle culturen. Met een rotsvast vertrouwen, een intrinsieke motor vol motivatie en een portie goede moed trotseer je alle gure winden en stormen die voor stress, verminderd levens- en werkgeluk en daarmee uitval kunnen zorgen. 

Stuur me een mail met je vraag via het contactformulier of start direct en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!