De voordelen van Online Coaching.

Bijgewerkt: 25 mrt 2020Online coaching is een nog vrij nieuwe vorm van coaching die sterk in opkomst is. Door de grote flexibiliteit en effectiviteit boek je snel resultaat en kun je op ieder tijdstip en plaats werken aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Op ieder moment van de dag, waar je ook bent in je online omgeving direct aan de slag! Lees hier meer over de voordelen van online coaching.


Online coaching is bijzonder effectief, flexibel, drempelverlagend en tijdbesparend. Een vorm van coaching waarbij face-2-face online gesprekken worden gecombineerd met direct mailcontact.”

Online coaching is voor iedereen

Online coaching is geschikt voor iedereen of je nu huisvrouw of man bent, leidinggevende, sporter of een ander beroep uitoefent. Online coaching helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling, burn-out (stress) klachten, groei bij zelfvertrouwen, assertiviteit en ondernemerschap.


Direct aan de slag!

Online coaching is een gecombineerde vorm van coaching waarbij face-2-face online gesprekken gecombineerd worden met e-mail coaching in een online beveiligde omgeving. De onlinegesprekken kan je (mits er vrije ruimte is) een half uur voor start plannen. Alles wat je meemaakt kan je direct opschrijven en mailen. Het voordeel van direct je verhaal te delen is dat je je gedachtes en gevoelens ventileert en dit direct bijdraagt aan het verwerken van de ervaring. Binnen 48 ontvang je hierop feedback, tips, aanvullende opdrachten en vragen.


Geen reistijd

Op iedere gewenste plek en tijd zonder dat je rekening hoeft te houden met de reistijd en je agenda planning.


Drempelverlagend

Door de grote flexibiliteit werkt online coaching drempelverlagend en tijdbesparend.


Maatwerk

Op basis van jouw specifieke vraag en behoeftes stellen we een coachingstraject samen, dit gebeurt tijdens een face-2-face online intakegesprek. Hierop volgt een maatwerk traject waarbij we gebruik maken van face-2-face online gesprekken, mailcontacten, belcontacten en dit eventueel aangevuld met online modules als timemanagement, zelfvertrouwen, assertiviteit, positiviteit, ondernemerschap en geluk.


Maak nu een afspraak of mail voor meer informatie!56 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven